Recent

 • Symposium Balanceren met Arbeidstijden: naar een duurzame en flexibele personeelsinzet

  Symposium Balanceren met Arbeidstijden: naar een duurzame en flexibele personeelsinzet

  Na het grote succes van vorige edities presenteert Déhora u met veel genoegen een nieuwe ‘Balanceren met arbeidstijden’! In dit boeiende en inspirerende symposium gaan sprekers uit academische, professionele en politieke hoek met u op zoek naar passende antwoorden op marktontwikkelingen zoals individualisering, de behoefte aan flexibiliteit, de vraag naar een betere werk-privébalans en de noodzaak om steeds langer te blijven werken.

  Lees meer...
 • Dag van de tweedehandswagen

  Dag van de tweedehandswagen

  TRAXIO heeft beslist om zich te verbinden met de “Dag van de tweedehandswagen”, georganiseerd door de mediagroep MediaHuis, omdat ze het een uitstekende gelegenheid vindt om het professionalisme te benadrukken van haar leden die actief zijn in de sector.

  Lees meer...
 • Belgen tanken verkeerd door verstrooidheid & vermoeidheid

  Belgen tanken verkeerd door verstrooidheid & vermoeidheid

  De verkeerde brandstof tanken, het is iets wat ons allemaal kan overkomen en vaak zijn de gevolgen niet min. Uit een rondvraag van onafhankelijk onderzoeksbureau Multiscope in opdracht van Q8 Petroleum België blijkt dat 9% van alle Belgen al eens verkeerd getankt heeft! Verstrooidheid (69%) en vermoeidheid (10%) vormen hiervoor de belangrijkste redenen, nipt gevolgd door niet goed weten welke brandstof er precies in de wagen moet (7%) en tanken in het buitenland (6%).

  Lees meer...
 • TRAXIO ziet opportuniteiten in ambities Vlaamse regering inzake vergroening verkeersfiscaliteit

  TRAXIO ziet opportuniteiten in ambities Vlaamse regering inzake vergroening verkeersfiscaliteit

  Brussel, 28 september 2015 -  TRAXIO (voorheen FEDERAUTO), de koepelfederatie voor mobility retail en technical distribution in Vlaanderen, ondersteunt de ambitie van de Vlaamse regering. Vandaag lanceerde deze tijdens de septemberverklaring bij monde van Minister-President Geert Bourgeois  de vergroening van de BIV en de verkeersbelasting voor nieuwe wagens (niet-leasing) om zo de aankoop van zuinigere modellen aan te moedigen en de ‘ontdieseling’ van het Vlaamse verkeer te versnellen. Met een Zero Emission Bonus voor wie een elektrische of waterstofwagen koopt, willen ministers Annemie Turtelboom en Joke Schauvliege zo de uitstoot van fijn stof en CO2 verder tegengaan.

  Lees meer...
 • Vlaamse verkeersfiscaliteit wordt verder vergroend, Zero Emission Bonus voor wie elektrische of waterstofwagen koopt

  Vlaamse verkeersfiscaliteit wordt verder vergroend, Zero Emission Bonus voor wie elektrische of waterstofwagen koopt

  De Vlaamse Regering schreef de ambitie om het Vlaamse wagenpark te vergroenen neer in het actieplan ‘Clean Power for Transport’. Via een vergroening van de BIV en de verkeersbelasting voor nieuwe wagens (niet leasing) wordt de aankoop van zuinigere modellen aangemoedigd en de ‘ontdieseling’ van het Vlaamse verkeer versneld.  Met een Zero Emission Bonus voor wie een elektrische of waterstofwagen koopt, willen Vlaams ministers Annemie Turtelboom en Joke Schauvliege de uitstoot van fijn stof en CO2 verder tegengaan.

  Lees meer...

Onze tools