Recent

 • Dag van de tweedehandswagen

  Dag van de tweedehandswagen

  TRAXIO heeft beslist om zich te verbinden met de “Dag van de tweedehandswagen”, georganiseerd door de mediagroep MediaHuis, omdat ze het een uitstekende gelegenheid vindt om het professionalisme te benadrukken van haar leden die actief zijn in de sector.

  Lees meer...
 • Symposium Balanceren met Arbeidstijden: naar een duurzame en flexibele personeelsinzet

  Symposium Balanceren met Arbeidstijden: naar een duurzame en flexibele personeelsinzet

  Na het grote succes van vorige edities presenteert Déhora u met veel genoegen een nieuwe ‘Balanceren met arbeidstijden’! In dit boeiende en inspirerende symposium gaan sprekers uit academische, professionele en politieke hoek met u op zoek naar passende antwoorden op marktontwikkelingen zoals individualisering, de behoefte aan flexibiliteit, de vraag naar een betere werk-privébalans en de noodzaak om steeds langer te blijven werken.

  Lees meer...
 • Kilometerheffing voor vrachtwagens in België

  Kilometerheffing voor vrachtwagens in België

  Op 1 april 2016 gaat de kilometerheffing voor vrachtwagens van meer dan 3.5 ton van kracht in Vlaanderen, Wallonië en Brussel. Die vrachtwagens dienen op dat moment verplicht een functionerende On Board Unit (OBU) aan boord te hebben op alle wegen in België. Vrachtwageneigenaars kunnen zich nu al in regel stellen en gewennen aan het gebruik van een OBU. Vanaf 1 oktober kan men On Board Units verkrijgen bij Satellic.

  Lees meer...
 • Start meldpunt sociale fraude

  Start meldpunt sociale fraude

  Maandag 5 oktober gaat het meldpunt sociale fraude van start. Staatssecretaris voor Bestrijding van de sociale fraude Bart Tommelein wil alle meldingen op die manier centraliseren. Tommelein: ‘Door de informatie op het terrein te koppelen aan de informatie die we hebben via datamining en datamatching, zullen de sociale inspectiediensten nog doortastender kunnen optreden. Zo voeren we de strijd tegen oneerlijke concurrentie op.’

  Lees meer...
 • Belgen tanken verkeerd door verstrooidheid & vermoeidheid

  Belgen tanken verkeerd door verstrooidheid & vermoeidheid

  De verkeerde brandstof tanken, het is iets wat ons allemaal kan overkomen en vaak zijn de gevolgen niet min. Uit een rondvraag van onafhankelijk onderzoeksbureau Multiscope in opdracht van Q8 Petroleum België blijkt dat 9% van alle Belgen al eens verkeerd getankt heeft! Verstrooidheid (69%) en vermoeidheid (10%) vormen hiervoor de belangrijkste redenen, nipt gevolgd door niet goed weten welke brandstof er precies in de wagen moet (7%) en tanken in het buitenland (6%).

  Lees meer...

Onze tools