16/02/2017

Statistieken Bedrijfsvoertuigen januari 2017

Statistieken Bedrijfsvoertuigen januari 2017

Vanaf deze maand is er ook een nieuw verslag over de bedrijfsvoertuigen.

Net zoals het verslag van de personenwagens, wil dit verslag de grote lijnen meegeven van de nieuw- en de occasiemarkt tijdens de laatste maand en sinds het begin van het jaar (YtD of Year to Date). Zo krijgt u de evolutie van de inschrijvingen, het aandeel van elk gewest, de belangrijkste merken en het soort gebruikers. Voor de tweedehandswagens wordt deze laatste grafiek vervangen door de gemiddelde leeftijd en de verdeling van de leeftijd van de bedrijfsvoertuigen.
De markt is opgedeeld in drie delen volgens de maximaal toegelaten massa van de voertuigen: de lichte bedrijfsvoertuigen (tot 3,5 ton), de middelzware bedrijfsvoertuigen (meer dan 3,5 ton en tot 16 ton) en de zware bedrijfsvoertuigen (meer dan 16 ton).
We zullen dit verslag ook elke maand opstellen en op onze website plaatsen. (click on chart)

VUL_New

Gerelateerde artikels/infobulletins

TRAXIOstat, voor ondernemers met honger naar kennis

TRAXIOstat, voor ondernemers met honger naar kennis

Met TRAXIOstat kunt u zien welke voertuigmerken en -modellen ingeschreven werden of in het wagenpark van uw regio rijden, tot op de gemeente precies …

Statistieken