12/09/2017

De Jonghe Autoparts opent nieuwe vestiging

De Jonghe Autoparts opent nieuwe vestiging

De Jonghe Autoparts, grossier maar vooral importeur van auto-onderdelen, paint, non-paint en gereedschap voor de autobranche heeft een nieuwe vestiging geopend in Turnhout.

Naast Deurne, Geel, Mechelen, Wilrijk en Wuustwezel is dit het zesde filiaal van de Jonghe Autoparts in de provincie Antwerpen en is de doelstelling om in de provincie Antwerpen een dekkend netwerk van filialen te hebben, gerealiseerd.

Op 7 september werd het gloednieuwe pand feestelijk ingehuldigd. Verschillende leveranciers en partners waren hier aanwezig om hun producten en diensten te presenteren: Bosch met de voorstelling van de garageconcepten BCS en Autocrew, BGS, DCM, Distritools, Diesel Büchli, Febi, Hella, Rodcraft, Sergoyne Diagnostics, Qualitygarage, Van Wezel en Valeo. Ook Diagnose Car was van de partij, een project voor Vlaamse scholen om onderwijs dichter bij de werkplaats te brengen.

Tijdens deze gelegenheid kregen de klanten niet alleen de kans om het gamma van De Jonghe te ontdekken, maar ook om eens een kijkje te nemen achter de schermen. Buiten de magazijninrichting, winkel, bureel en dispatchruimte werd er een opleidingsruimte ingericht. Er zullen in de nabije toekomst trainingen worden georganiseerd door de firma’s Sergoyne Diagnostics, Bosch en Hella. Bij de realisatie van deze vestiging werd buiten de zoektocht naar de ideale locatie tevens gestreefd om binnen een architecturaal aantrekkelijk pand een zeer efficiënte werking mogelijk te maken. Bij de inrichting van de combinatie magazijn, winkel en dispatching heeft De Jonghe Autoparts ernaar gestreefd de goederenstroom te optimaliseren in functie van het creëren van een grote beschikbaarheid in het filiaal. Als importeur onderscheidt De Jonghe Autoparts, inmiddels onderdeel van het Amerikaanse bedrijf LKQ, zich van zijn lokale concurrenten door het voeren van een veel grotere regionale voorraad waardoor de permanente beschikbaarheid beduidend hoger ligt.

Bij het streven om de garagebedrijven in de regio Turnhout een perfecte service te bieden, heeft De Jonghe Autoparts niet enkel geïnvesteerd in een optimale vestiging, maar tevens in een sterk lokaal team. Zes zeer competente medewerkers, onder de leiding van Jo Verwerft, verhuisden van de vestiging in Deurne naar het nieuwe filiaal. Hun enthousiasme en motivatie zijn uitzonderlijk. In de vestiging van Turnhout richt De Jonghe Autoparts zich enkel naar professionele klanten. Ze streeft ernaar om samen met de klant een zeer professionele samenwerking uit te bouwen op commercieel, technisch en logistiek vlak. De klant wordt gestimuleerd om orders maximaal via de internetcatalogus te plaatsen. Al dan niet via zijn garageconcepten zorgt De Jonghe Autoparts o.a. voor elektronische catalogi, technische databanken, integratie van de werkplaatsapplicatie, verhuur van speciale gereedschappen, opleiding en technische assistentie. (persbericht)

Gerelateerde artikels/infobulletins

BEDRIJFSPORTRET: De Jonghe Autoparts

BEDRIJFSPORTRET: De Jonghe Autoparts

Het Antwerpse De Jonghe Autoparts bezorgt de universele garage een unieke cocktail van activiteiten en producten. Rond het middelgroot bedrijf hangen…