Over ons

TRAXIO is sinds juni 2015 de nieuwe naam van FEDERAUTO. Deze naamswijziging is er gekomen omdat we op weg zijn naar een nieuwe multimobiliteit, met vernieuwende technologieën
en omdat wat we doen veel breder is dan de autohandel alleen.

Contacteer ons Wie is wie

TRAXIO vertegenwoordigt 8.800 ondernemingen in de 3 gewesten.

De toekomst

We willen ons wapenen voor de toekomst om u zo goed mogelijk bij te staan bij uw dagdagelijkse taken. Dit kunnen we alleen dankzij de kennis en ervaring die we jarenlang vergaard hebben.

8.800 ondernemingen

TRAXIO is de federatie van de autosector en de aanverwante sectoren. Ze vertegenwoordigt zo’n 8.800 ondernemingen in de 3 gewesten die actief zijn op het gebied van de verkoop en reparatie van nieuwe en tweedehandswagens, motoren, fietsen, carrosserie, banden, brandstoffen en talrijke andere activiteiten die onder de noemer ‘mobiliteit’ vallen.

Map Belgique Traxio Novembre2016 Nl

TRAXIO vertegenwoordigt een zakencijfer van
116 miljard EUR, 84.000 werknemers,
8.800 ondernemingen en dit alles in 5 sectoren.

Wij vertegenwoordigen een zakencijfer van 116 miljard EUR.

Wat doen we?

Wij zetten ons onophoudelijk in voor onze leden en behartigen hun belangen. Vijfduizend zijn het er al bijna en hopelijk mogen we u binnenkort ook verwelkomen!

Belangenbehartiging

Vanuit uw mening vormen wij onze standpunten. Met die standpunten stappen we naar de juiste mensen, naar politieke instanties en naar de media. Verder stellen we oplossingen voor om zo uw mening over belangrijke thema’s te verdedigen en uw beroepsleven stap voor stap te verbeteren.

Expertise&Advies

Wij willen u zo goed mogelijk helpen en ondersteunen. Hoe? Via onze ledenservice en onze website bieden wij een antwoord op al uw vragen. Of ze nu gaan over garantie, fiscaliteit, milieu of over juridische, technische of sociale zaken. Bijstand en advies komend van een team van professionals. Bovendien brengen wij u op de hoogte van alle belangrijke wijzigingen qua wetgeving en procedures via:

Netwerking

TRAXIO organiseert of neemt deel aan verschillende beurzen en wedstrijden zoals het Autosalon, AutoTechnica, Tools&Tools en de Gouden Autosleutelhanger. Ook bieden we regelmatig interessante infosessies en businesslunches aan. Voor onze leden is dit dé gelegenheid bij uitstek om kennis te maken met gelijkgezinden, om problemen aan te kaarten, nieuwe ideeën op te doen en oplossingen te bedenken. Zo blijft u op de hoogte van al wat reilt en zeilt binnen de mobiliteitssector!

WORD LID

ONZE TOOLS

Vernieuwingen door TRAXIO

Vernieuwingen door TRAXIO

Enkele vernieuwingen die in het leven geroepen zijn dankzij TRAXIO: kent u de Car-Pass die garant staat voor de juiste kilometerstand? En Auto-i, de tool om de restwaarde van tweedehandswagens te bepalen?

Ledenvoordelen

Dankzij haar partners kan TRAXIO u mooie voorkeurstarieven aanbieden op de producten en de diensten die u gewoonlijk gebruikt. Ontdek en test ze!