Lobby Tweewielers Burgerlijke bouwkunde en lift-trucks Land- en tuinbouwmaterieel Automaterialen en gereedschappen Mobiliteit

Help ons

10/09/2018

Op 26 mei 2019 is het zover: dan vinden er in ons land weer verkiezingen plaats.  Zowel de regionale parlementen als de federale en Europese parlementen moeten dan verkozen worden. 

In aanloop van deze verkiezingen maken alle politieke partijen programma’s op waarvan ze hopen deze na de verkiezingen in beleid te kunnen omzetten. 

Hoog tijd dus voor TRAXIO om te wegen op deze partijprogramma’s.  Maar daar voor hebben we inbreng nodig van onze leden.  Ligt u wakker van het cashplafond of baart de Kruispunt Bank Voertuigen u eerder zorgen?  Stoort u zich aan de wachtrijen van de keuringsstations of eist u dringend actie om gekwalificeerd personeel te vinden?  Zouden flexi-jobs u kunnen helpen of ziet u eerder heil in extra overuren? 

Over het nu gaat over economie, mobiliteit, sociale zaken, ecologie, fiscaliteit of juridische materie… u mag het ons laten weten.  Geef ons u top drie van belangrijkste uitdagingen door zodat we dit kunnen opnemen in ons memorandum voor de verkiezingen 2019.  Alle punten zijn welkom via pieter.vanbastelaere@traxio.be.

Foto: Pixabay/Tero Vesalainen