Wat kan ik zoal vinden op de website van TRAXIO?

Navigeren op de website

In de bovenste balk kun je de hoofdnavigatie van onze site terugvinden.

Van links naar rechts vind je terug:

 • Het TRAXIO-logo: Door hierop te klikken word je, ongeacht op welke pagina je bent, teruggestuurd naar de homepage.

 • Artikels: Deze knop brengt je naar het overzicht van alle artikels die door TRAXIO werden gepubliceerd.

 • FAQ: Elke sector heeft zijn specifieke problemen en bijgevolg steeds terugkomende vragen. In onze FAQ proberen we hier een antwoord op te bieden.

 • Jouw voordelen: De pagina met een overzicht van de voordelen die een lidmaatschap bij TRAXIO jou biedt.

 • Evenementen: TRAXIO voorziet verschillende mogelijkheden om andere leden te leren kennen, informatie te delen, nieuwe ideeën op te doen en oplossingen te bedenken. Het overzicht van onze evenementen vind je op deze pagina.

 • Wie zijn wij: TRAXIO in een notendop. Op deze pagina ontdek je wie we zijn en waar we ons dagelijks onvermoeibaar voor inzetten.

 • Documenten: In onze webshop kun je als TRAXIO-lid documenten bestellen, zoals: modelcontracten, attesten, dossiers, brochures, … .

 • Lid worden

 • Login

 • Taal: Via deze knop kunnen je de taal van de site veranderen van Nederlands naar Frans.

Homepage

Op de homepage vind je de belangrijkste informatie kort en bondig samengevat. Wie zijn we, waar staan we voor, etc.

Artikels

Op deze pagina vind je alle artikels die door TRAXIO werden gepubliceerd. Ledenartikels zijn herkenbaar door het slotje op de afbeelding. Leden dienen in te loggen om de content te bekijken. Om specifieker te zoeken in de content kun je de filters gebruiken:

 • Sector: enkel relevante artikels binnen een bepaalde sector.
 • Categorie: enkel relevante artikels binnen een bepaald onderwerp.
 • Infobulletin: enkel artikels die geschreven werden door het TRAXIO-team van Kennis & Expertise. Opgelet, deze artikels zijn enkel raadpleegbaar door ingelogde leden. Ledenartikels zijn herkenbaar door het slotje op de afbeelding.

Geïnteresseerd maar nog niet overtuigd? Word Freemium-gebruiker en proef van de voordelen als TRAXIO-lid. Registreer je nu en lees gratis 3 artikels geschreven door onze experts. Zo ben je op de hoogte van de nieuwste wetswijzigingen en verplichtingen!

Ik word Freemium-gebruiker

Ik word TRAXIO-lid

FAQ

Elke sector heeft zijn specifieke problemen en bijgevolg steeds terugkomende vragen. In onze FAQ proberen we hier een antwoord op te bieden. Via het gebruik van de filters kun je zoeken per onderwerp. Wanneer je kiest voor een onderwerp, krijg je (in groen) verschillende vervolgvragen, die je in staat stellen om specifieker te zoeken. Je moet ingelogd (en dus lid) zijn om de antwoorden te bekijken. Vragen over Sociaal Fonds zijn wél voor iedereen toegankelijk.

Jouw voordelen

Deze pagina biedt een overzicht van de voordelen van een TRAXIO-lidmaatschap.

 • Ontdek hoeveel jij kan besparen.
 • Wat mag je verwachten: Alle voordelen in een oogopslag! Voor meer informatie klik je op de groene titel onder het icoontje. Is de titel nog zwart? Dan zijn we momenteel nog bezig met de vernieuwing van de content. We voegen dit toe zodra de pagina klaar is.
 • Sectorinformatie & downloads: Zoek je specifiek informatie rond het CAO, of zoek je hulp rond GDPR-wetgeving of wil je statistieken en cijfers? Kijk zeker eens naar de publicaties en downloads, beschikbaar onderaan de pagina.

Evenementen

TRAXIO voorziet verschillende mogelijkheden om andere leden te leren kennen, informatie te delen, nieuwe ideeën op te doen en oplossingen te bedenken. Het overzicht van onze evenementen vind je op deze pagina.

Je krijgt meer informatie door op een evenement te klikken. Op die pagina staat de wie, wat, waar, wanneer van het evenement. Schrijf je je in? Vergeet dan niet te melden of je een voedingsrestrictie hebt, zodat we een alternatief kunnen voorzien!

Wie zijn wij

TRAXIO in een notendop. Op deze pagina ontdek je wie we zijn en waar we ons dagelijks onvermoeibaar voor inzetten.

Documenten

Deze pagina is enkel toegankelijk voor leden. In onze webshop kun je als TRAXIO-lid documenten bestellen, zoals: modelcontracten, attesten, dossiers, brochures, … .

 • Via het oogje krijg je een preview van het document. I geeft een korte omschrijving.

Gratis documenten worden na het vervolledigen van de bestelling via mail bezorgd. Betalende documenten worden met de post verstuurd en zijn dus enkele dagen onderweg. Per bestelling van gedrukte documenten zal er een administratieve kost aangerekend worden van € 10. Je ontvangt achteraf een factuur voor de bestelling.