;
infoflash

infoflash

14/06/2018

Wat is de General Data Protection Regulation (GDPR)?

De General Data Protection Regulation is Europese wetgeving die gelijkvormig de bescherming van de persoonsgegevens van alle Europese burgers regelt en in voege trad op 25 mei 2018. De GDPR bepaalt hoe ondernemingen, overheden,organisaties en verenigingen moeten omgaan met de gegevens van natuurlijke personen.

Wat is de General Data Protection Regulation (GDPR)?

De General Data Protection Regulation is Europese wetgeving die gelijkvormig de bescherming van de persoonsgegevens van alle Europese burgers regelt en in voege trad op 25 mei 2018. De GDPR bepaalt hoe ondernemingen, overheden,organisaties en verenigingen moeten omgaan met de gegevens van natuurlijke personen.

Verder lezen?

Word lid

Voordelen als Traxio-lid

Toegang tot actuele info
via onze website en tools

Bespaar tot €3000 per jaar
via onze partners

Laat u bijstaan met
professioneel advies

Breid uw netwerk uit
met gelijkgestemden

Nu lid worden