05/10/2018

Omzetting ecocheques bedienden vóór 31 oktober 2018

Omzetting ecocheques bedienden vóór 31 oktober 2018

Iedere bediende binnen het toepassingsgebied van het Aanvullend Paritair Comité voor de Bedienden (APCB 200) heeft recht op ecocheques ter waarde van 250 euro. 

In dit verband, blijft het voor elke onderneming binnen het APCB 200 mogelijk om ecocheques om te zetten in een gelijkwaardig voordeel. Voor 2019, moet de omzetting plaatsvinden vóór 31 oktober 2018. Voor nieuwe ondernemingen moet de omzetting gebeuren vóór 31 mei van het jaar waarin zij zouden moeten overgaan tot de eerste betaling.   Werkgevers die niet in een gelijkwaardig voordeel hebben voorzien binnen de vooropgestelde datums moeten de ecocheques toekennen (zie sectorale cao).

Met dit bericht herinneren wij u eraan dat in ondernemingen met een syndicale vertegenwoordiging de omzetting gebeurt via een schriftelijk akkoord met de syndicale vertegenwoordiging. In ondernemingen zonder syndicale vertegenwoordiging kan de omzetting gebeuren via een voorafgaandelijke schriftelijke informatie door de werkgever aan de bedienden.

TRAXIO en EDENRED hebben een partnership waardoor u voordelige tarieven geniet bij uw bestelling van ecocheques. De leden van TRAXIO genieten exclusieve voorkeurstarieven wanneer zij de producten van EDENRED aanbieden aan hun werknemers. Op (elektronische) ecocheques geeft EDENRED een korting van 35 %*.

*Geldig op het bedrag van de basisdienstverlening. Niet geldig op de leveringskosten of eventuele kaartkosten.

Vermeld de promocode tijdens elk contact met EDENRED om te kunnen genieten van kortingen: TRAXIO. Modeldocumenten kunnen gedownload worden via www.edenred.be.  Graag meer informatie?

 

EDENRED

Cindy Voisin

Vorstlaan 165 b9

1160 BRUSSEL

Tel : (02) 679.55.59

Fax : (02) 678.28.28

E-mail : cindy.voisin@edenred.com

Internet : www.edenred.be

 

Wat kan ik kopen met ecocheques?

Zie www.traxio.be (ledenvoordelen).

 

Gerelateerde artikels/infobulletins

Ecocheques schenken: geen vraag maar een must

Ecocheques schenken: geen vraag maar een must

Experts