02/04/2019

Sociale onderhandelingen 2019-20: resultaten van de enquête

Sociale onderhandelingen 2019-20: resultaten van de enquête

Om de volgende sociale onderhandelingen 2019-20 voor te bereiden, heeft TRAXIO als spreekbuis voor de noden van de sector een enquête gelanceerd bij zijn leden, waarvan de meerderheid kmo’s zijn die ongeveer 90.000 werknemers vertegenwoordigen.

Studieobject

De doelstelling doorheen de enquête is om de belangrijkste moeilijkheden en de toekomstige noden van onze werkgevers op de voorgrond te stellen en dit om te ijveren voor het bevorderen van de collectieve belangen van de leden op de arbeidsmarkt. Zo hopen wij met deze enquête ook om veel meer gewicht te geven aan onze argumenten, door met één stem te spreken tegen de vakbonden tijdens de volgende sectorale onderhandelingen.

Resultaten

Geen studie zonder resultaten. Deze laatsten worden hieronder voor u beschreven.

Verder lezen?

Word lid

Voordelen als Traxio-lid

Toegang tot actuele info
via onze website en tools

Bespaar tot €3000 per jaar
via onze partners

Laat u bijstaan met
professioneel advies

Breid uw netwerk uit
met gelijkgestemden

Nu lid worden