E-bike

Garantie op de hele e-bike

Alle mechanische en elektrische onderdelen van de e-bike vallen onder TRAXIO Garantie by SPB  (slijtagedelen uitgezonderd). Indien er een onderdeel van de e-bike vervangen moet worden wegens een materiaal- of constructiefout, wordt de e-bike kosteloos gerepareerd. Uw klant hoeft dan niets te betalen voor de gebruikte onderdelen of voor de arbeid, zelfs geen vrijstelling. En u worden de originele fietsonderdelen en arbeidskosten ( ook tijdens de fabrieksgarantie) vergoed via SPB.

Garantie, ook op de batterij

De batterij is één van de belangrijkste onderdelen van de e-bike. Daarom valt een defect van de batterij vanzelfsprekend ook onder TRAXIO Garantie by SPB, ongeacht het aantal ladingen.

Aansluiting mogelijk tot 3 maanden na aankoop

Uw klanten kunnen tot zelfs drie maanden na aankoop van hun e-bike toetreden tot TRAXIO Garantie by SPB.

 

TRAXIO Garantie by SPB is een unieke service ontworpen voor uw klanten, die zich sportief en dynamisch voortbewegen, maar wel een ultiem comfort verlangen zonder zorgen.

Wilt u meer weten of onmiddellijk starten met het aanbieden van ‘TRAXIO Garantie by SPB’? Contacteer ons dan snel op 03/870 60 04 of 03/376 31 76, of stuur ons een e-mail via TRAXIO@spb.be.

Contact

Tony Gatete

sales@spb.be

03/870 60 04

Werner Van Der Auwera

claims@spb.be

03/376 31 76

Kies de service waarover u meer wilt weten: