Over ons

TRAXIO is sinds juni 2015 de nieuwe naam van FEDERAUTO. Deze naamswijziging is er gekomen omdat we op weg zijn naar een nieuwe multimobiliteit, met vernieuwende technologieën en omdat wat we doen veel breder is dan de autohandel alleen.

TRAXIO vertegenwoordigt 9.857 werkgevers in de 3 gewesten.

De toekomst

We willen ons wapenen voor de toekomst om u zo goed mogelijk bij te staan bij uw dagdagelijkse taken. Dit kunnen we alleen dankzij de kennis en ervaring die we jarenlang vergaard hebben.

9.857 werkgevers

TRAXIO is de federatie van de autosector en de aanverwante sectoren. Ze vertegenwoordigt zo’n 9.857 werkgevers in de 3 gewesten die actief zijn op het gebied van de verkoop en reparatie van nieuwe en tweedehandswagens, motoren, fietsen, carrosserie, banden, brandstoffen en talrijke andere activiteiten die onder de noemer ‘mobiliteit’ vallen.

 

 

 

 

TRAXIO vertegenwoordigt een zakencijfer van
148,65 miljard EUR, 99.268 arbeidsplaatsen,
9.857 werkgevers en dit alles in 5 sectoren.

 

Wij vertegenwoordigen een zakencijfer van 148,65 miljard EUR.

Wat doen we?

Wij zetten ons onophoudelijk in voor onze leden en behartigen hun belangen. Het zijn er al bijna 5.000 en hopelijk mogen we u binnenkort ook verwelkomen!

Belangenbehartiging

Vanuit uw mening vormen wij onze standpunten. Met die standpunten stappen we naar de juiste mensen, naar politieke instanties en naar de media. Verder stellen we oplossingen voor om zo uw mening over belangrijke thema’s te verdedigen en uw beroepsleven stap voor stap te verbeteren.

Expertise&Advies

Wij willen u zo goed mogelijk helpen en ondersteunen. Hoe? Via onze ledenservice en onze website bieden wij een antwoord op al uw vragen. Of ze nu gaan over garantie, fiscaliteit, milieu of over juridische, technische of sociale zaken. Bijstand en advies komend van een team van professionals. Bovendien brengen wij u op de hoogte van alle belangrijke wijzigingen qua wetgeving en procedures via:

Netwerking

TRAXIO organiseert of neemt deel aan verschillende beurzen en wedstrijden zoals het Autosalon, AutoTechnica, Tools&Tools en de Gouden Autosleutel. Ook bieden we regelmatig interessante infosessies en businesslunches aan. Voor onze leden is dit dé gelegenheid bij uitstek om kennis te maken met gelijkgezinden, om problemen aan te kaarten, nieuwe ideeën op te doen en oplossingen te bedenken. Zo blijft u op de hoogte van al wat reilt en zeilt binnen de mobiliteitssector!

WORD LID

ONZE TOOLS

Uw politieke bezorgdheden en die in het kader van de media

Uw politieke bezorgdheden en die in het kader van de media

Uw werkomstandigheden verbeteren in de mobiliteitssector? Dat doen wij door onze lobby-activiteiten. Concreet bv. door de Car-Pass, die garant staat voor de juiste kilometerstand.

Ledenvoordelen

Dankzij veel partnerships van TRAXIO kan u jaarlijks tot 3.000 EUR besparen door kortingen bij Partena Professional, Willis Towers Watson, IP Nexia, Edenred enz. U kan ook zoekertjes plaatsen op onze vacaturesite www.mobilityjobs.be