Actualiteit Mobiliteit Tweewielers

Pinion, high innovative gearbox: mis de nieuwe trainingssessie niet!

15/11/2021

Op vrijdag 26 november 2021 organiseert SYNTRA PXL opnieuw een exclusieve training met Pinion voor Vlaanderen. De opleiding zal plaatsvinden op de T2-campus in Genk.

De verkoop van high-end e-bikes en speedpedelecs groeit in een stijgende lijn. Om de kwaliteit, rijdynamiek, betrouwbaarheid en levensduur te garanderen is het gebruik van hoog technologische componenten nodig. Net zoals in andere industrieën vergt het gebruik van nieuwe technologie een specifieke kennis omtrent de werking en onderhoud.

Waarom deze training?

Het doel van deze training is om deze kennis over te brengen naar de professionele markt en een vertaalslag in een kwalitatief advies en aftersales voor de klant.  Het nieuwe e-mobility trainingscenter te T2-campus is bij de uitstek de ideale locatie om deze kennisoverdracht tussen industrie en retailmarkt te laten verlopen.

Over Pinion

Pinion is een Duitse firma opgericht door Porsche die zijn expertise in aandrijftechnologie (bijvoorbeeld Porsche Doppel Kupplung) erin geslaagd is om een versnellingsbak voor fietsen te ontwikkelen met oog op schakelprecisie, lage weerstand en hoge levensduur.

Het Pinion-systeem werkt met twee assen met tandwielen, zoals dat ook in versnellingsbakken van auto's het geval is. Een Pinion wordt gemonteerd op de trapas.

De versnellingsbakken van Pinion zijn zowel terug te vinden in conventionele fietsen als elektrische fietsen van het premium en midden segment.

Inmiddels zijn er een aantal versies in het gamma: P-line en de C-line zij de belangrijkste. Dankzij die opleiding, zal u ook het verschil kunnen maken.

Hier krijg je informatie over hoe je jezelf kunt inschrijven voor deze opleiding.

Contact :

Jorn Vanhees

Innovatiemanager

 SYNTRUM

jorn.vanhees@syntrum.be

M: 0492 76 29 99